Life & Stories, The London Life, United Kingdom Life

Jak přežít v Londýně!

29/05/2014

Tak tohle bylo nakonec taky vlastně docela rychlý. Trvalo to míň než 24 hodin. V úterý jsem našla na jednom inzertním serveru inzerát. „Temporary – Nanny Housekeeper- Live-in- immediate start – 14th July required to mother’s new job.“ Tak jsem na něj odepsala, protože se mi celkově líbil strašně, cejtila jsem z něj něco dobrýho prostě a jak kdyby mi něco říkalo, ať neposílám ještě ty životopisy do obchodů. Ještě ten den večer mi přišlo, ať dojdu druhý den na pohovor k nim domů. No, jela jsem hned, ráda a psala jsem Kesidě, že to prostě vyjde.

Prostě jsem byla úplně rozhodnutá, že ANO.

Když jsem ve tři odpoledne zvonila na zvonek obřího dvoupatrovýho domu, netušila jsem, že mi otevře nejkrásnější člověk na světě. Paní Třešňová, jak jí říkám z mnoha důvodů, je ještě menší člověk, než jsem já! A já mám 159 centimetrů! Je nádherná a hubená a nejvíc sexy na světě. Doufám, že mě tohle bude motivovat. Šly jsme k ní do kanceláře, prošly můj CV, dostala jsem pár otázek, potom mi ukázala dům a tam jsem si šplhla tím, že jsem viděla jednu knížku Pepa Pig v jiným pokoji, než byly ostatní dvě! Paní Třešňová mi v tu chvíli řekla, že přesně takovýhle přemýšlení a všechno potřebuje a řekla, že jsem super usměvavá a „warm“ strašně. Že tam byly jiný kandidátky, ale že prostě nebyly takový ukecaný, jako jsem já. Že jsem fajn.

A co je největší pecka, to bylo, když koukala na ten CV a říká: „Ty umíš grafiku, jo? Ježiš! To je super, já pořád potřebuju něco v Photoshopu!“ Takže boží! Dům krásnej, všechno vypadalo ok. Děti ani manžela jsem neviděla, jen dva psíky. U baráku budu mít dokonalou outdoor posilovnu, kterou jsem vám dávala na FB. Když se pohovor chýlil ke konci, paní mi řekla, ať přijdu v neděli už s kufrem, že mě bere. Takže mám práci do půlky července!<3

Takže boží. Pak jsem hnedka jela do centra za Kačenou, mu tu novinku sdělit, šli jsme to oslavit do takový tý čínský restaurace, kde zaplatíte 7.90 a můžete jíst a nabírat si jídlo až dokud neprasknete. No, málem jsme praskli. Já tři plný talíře úplně. Ale jídlo dokonalý<3 Jsem málem nedošla domů.

Bylo na čase. Mám už jenom pár liber, fakt. Už jsem jedla jen fazole ve slevě XDDDDD

You Might Also Like