Life & Stories

Sheep Meeting in da Cow House

23/04/2014

Zase se pár dní spalo hrozně málo. Prej, že zkrátíme předehry a vyspíme se o dvě a půl hodiny dýl. Že končit sex po náročným dni ve tři ráno a vstávat před sedmou je zabijácký. A že to vůbec nebudeme dělat v noci, vlastně. A že nám nebude vadit si povídat víc.

Mimo jiné teda, jsem strávila minulej tejden 3 dny u Beskydy a tam se taky nespalo, takže jsem to doháněla zase předevčírem. 72 hodin u počítačů naproti sobě, jedna psala bakalářku a druhá, protože jeden její kóder si běhá po Kuřecí uličce a druhej píše bakalářku a třetí možnej jí z duše nenávidí žárem tisíce sluncí, se za 3 dny naučila vyznat se v kódování webů, zjistila, jak funguje PHP a ponořila se do tajů CSS a včera dokonce začala psát sama svůj vlastní kód.

Talent od Boha, bitch.

Proč já, kurva, se od mala snažím socializovat se v softballovým týmu Mladých Buků, kde mě všechny nenáviděly už když jsem přicházela od silnice. A proč jsem se klouzala 5 let po ledě a vždycky z toho měla nakonec chřipku. A proč prospím půlku života, když jsem mohla bejt hekr!

Včera mi volá anglický číslo, nevšimla jsem si ani (jedině dobře, protože bych umřela, než bych to zvedla) a nakonec docela boží půlhodinovej telefonát s Louise z Londýna, busy právničkou s jednou dcerou.

„Ale vy nejste Britka, že ne?“
„Nene, jsem z Afriky, manžel je Brit… dcera je mixed!“
„To musí bejt krásná, až bude v pubertě, tak nebudete stačit odhánět kluky!“
„Haha, to máš pravdu!“

Sice deset hodin denně makat a to i v sobotu dopoledne, ale vlastní auto pro moji úplně osobní potřebu, permanentku do fitka a pokoj, wifi, jídlo a každou sobotu bude chodit do domu uklízečka, která bude uklízet i můj pokoj! No, můj… dneska máme ještě Skype pohovor, abychom se s paní viděly naživo. A peníze lepší, než kdybych makala jinde 10 hodin denně, platila si pokoj někde s pěti Polákama a kupovala jídlo. Uvidíme, nebudu nic hrotit i když bych ráda už pracovala. Už dávno docela.

You Might Also Like