Life & Stories

Zemřu v lahvičce od pleťový vody

03/04/2014

Od tý doby, co jsem se rozhodla (jsem nucena vlastně) žít strašně skromně jsem neuvěřitelně podrážděná a cítím se jako chudáček. Protože teď potřebuju peníze na bezproblémovej odlet a bezproblémový proklouznutí a chci si koupit nějaký dvě coury v Bangkoku, tak jsem se rozhodla nejíst každej den hovězí steak, nepít každej den Evian vodu, nekoupat se v Evian vodě, nejíst kaviár a nekouřit nejdražší doutníky. To bych ještě všechno zvládla, ale já jsem se bohužel rozhodla, že nebudu utrácet tisíce za kosmetiku. Možná se teď budu zdát divná, ale starání se o neflekatý zbytky ksichtu je tak jako jediný v mým životě, co mi zbylo. Takže strašně standardně léta používám jenom Lancome, Dior, Elizabeth Arden, Biodermu… a tak.

Místo Biodermy jsem si koupila micelárku od Garnieru amísto mýho nejoblíbenějšího odličovače na světě od Lancome, kterej má 400ml a vždycky se s lahvičkou chvíli mazlím před koupím jsem si koupila odličovačí mlíko od Nivei.

Děj se vůle boží.

Dochází mi pleťovej krém.

Jediný, co si zakázat nemůžu v žádným případě je make-up od NARS, protože to je jediná barva, která mi sedí. Prostě všechny make-upy jsou mi šedý a růžový a strašný, tenhle jedinej je takovej… můj.

Takže abyste věděli, jak teď žiju.

Rozšvihala jsem se v lese na kole, musela jsem na chíru, byla tam zas sranda. Paní sestřička si mě pamatovala, jak jsem tam byla před rokem a čtvrt s tím tetováním. Jestli nebudu mít někdy brzo nový tetování, tak umřu taky. To jsem si zapomněla zakázat.

Ó můj bože, tenhle příspěvek vyhlašuju za nejtrapnější.

To nevadí.

Každej má občas slabší chvilky.

Počkejte, až mi dojdou parfémy třeba. To bude na zavření blogu XDDDDDDD

You Might Also Like