Life & Stories

Ještě jsem tě moh vysadit. To by taky řešilo náš problém s rádiem…

16/03/2014

„A je to mlíko v tom kafi opravdu sojový?“
„Ano je. Jako sojový bob!“
„Jdeme nebo se tady na pána budeš ještě dlouho usmívat?“

Tak jasně, že jdeme. Neboj se nic, já tě zachráním. A nasytím. Pan Plameňák mi zapomněl udělat harpunu. Ještě jsem se překlepla a napsala jsem karpunu. A on říkal, že přemejšlel, co jako vlastně chci. Musela jsem vypadat hodně nalitá.

Ve středu mi něco psal Adam na facebooku. (Mám o něm psát vůbec? Nepostřílíte se někde kvůli němu?) A já mu na to ze prdele říkám: „Tak přijeď“ a pak jsem se zabejvala něčím jiným, když vidím, že Adam je přes hodinu offline z chatu a za chvíli mi píše smsku, že je teda před barákem XDDDDDDD Dovedete si představit, jak boží jsem, když kvůli mně někdo jede 180km jen tak?

Týpek vtípek docela. Co nebylo vtipný bylo to, že jsem byla celá namazaná tělovým mlíkem, mastnej ksicht od krému a dokonce i mastný vlasy, protože jsem už žádnou návštěvu nečekala, tak jsem si na vlasy namatlala nějaký regenerační mastný věci, že to nechám přes noc a ráno umeju. Jenže jsme oba nevečeřeli, bylo skoro půl devátý, tak jsme jeli do restaurace na večeři ještě, já celá mastná převlečená z pyžama, jo<3

„Všeho nech a koukej na True Detective!“

„A můžu tady spát?“
„No, co mám s tebou dělat? Dostaneš ale malou růžovou deku!“

Za 3 minuty…
„Vypadám v tý dece jako gay!“

Vypadal jako gay.

Ráno bez snídaně, jedeme do Trutnova. Je odporně krásně. K obědu paleo, kuřecí plátek s grilovanou zeleninou, salát. Po obědě na kafe, nemohli jsme si odpustit zákusek, tak jsem měla marcipánovou bramboru a bylo to šíleně dobrý. Zbytek odpoledne opalování se na sněhu na skibaru. Musel ještě do školy, tak jsem mu ukradla mikinu, počmárala auto a jel do školy.

You Might Also Like