Life & Stories, Parties

Velmi nebezpečné známosti

04/03/2014

Na prášky od rána, na záchod mě musely pouštět i paní ve zverimexu, za což jsem poděkovala minimálně pětkrát. Málem jsem si tam koupila ježka africkýho. Ostatní záchody už byly na dvouminutový doběh, taky díky. Moc jsem chtěla, aby to bylo všechno jinak a teďka to je úplně nejvíc jinak, jak to mohlo bejt. A prostě… nevím a tak.

Naše rodina má po 26ti letech auto. Možná tomu nebudete věřit, ale dodnes moji rodiče dělali nákupy způsobem, že všechno táhli autobusem z města nebo prostě v krosnách na kole. Pořád všude na kole. A když se fakt potřebovalo auto, tak museli otravovat všechny kamarády a tak. Tak se mamka rozhodla, že si udělá řidčák, minulej tejden ho udělala a máme auto a je to prostě divný, že máme auto.

Odšroubovala se mi lampička a umřela na rozpálený žárovce.

Přes víkend u mě byla Kesida, předem naplánovaný jsme měly focení, jenže jsme na to hrozně neměly náladu a tak jsme koukaly na filmy, šly na dvě fakt docela dlouhý procházky, trochu jsme i cvičily, čuměly na sebe, byly v Polsku, jedly králíka, tuňáka a lososa, lily na sebe olej, měly pizzu, opily se na sportovním plese, operovaly jsme nehet a rozhodly se.

Ano, šla jsem na plese ze záchoda, zapomněla zvednout pořádně nohu a silou jsem nakopla schod palcem v otevřený lodičce. Ano, mňam. Nehet se zalil krví dole, úplně tam byl proužek krve jen a já jse cejtila, že není pevně na noze. Kesida to strašně nevydržela a nutila mě to zalepit. Doma jsem se rozhodla pro odtrhnutí, protože nehet fakt visel si docela. Vytrhla jsem ho, snažila se neomdlít při pohledu na trčící kusy masa do vzduchu, který Kesida musela odstřihnout nůžkama. Chirurg<3

Už doma při líčení se, jsme vypily 2/3 flašky whiskey, s poslední skleničkou nám přišla na pomoc Lůca. Na plese neměli skleničky na víno, tak jsme to pily z trojek od Krakonoše… panáky lítaly snad každých 10 minut a domů jsme šly asi 40 minut. Tam jsme šly minut pět…

Vyhrála jsem pětikilo v tipáči, můžu si konečně koupit micelárku novou od Biodermy, kterou nemám už asi 14 dní!

You Might Also Like