Life & Stories

Vydavatel Tomáš: Novotný prémie deset tisíc za rekordní článek a zrušte ten redakční výjezd do Špindlu, ještě nás tam zmlátí všechny. Víte, co jí fandí lidí?

12/02/2014

V neděli večer jsem zažila svůj životní zážitek. Na Černý na večerku byla hrozně neupravená trať, rozsekala jsem se docela dost hnedka první jízdu (mám nový lyže!!!) a pak jsem se už bála trochu na tom jezdit. Poslední jízdu jsme se ale všichni naštvali a sjeli vedle do úplný tmy na urolbovanej svah připravenej na pondělní ráno. Řeknu vám, orgasmus na svahu. Jedete v tmě, vidíte jen obrys tmy, kde asi tak je už les, kam nejezdit, víte, že před váma je úplně dokonalej svah bez hrbolku (nebo v tom spíš doufáte XDDD) a pustíte to prostě dolů<33 Byla jsem z toho tak nadšená, že jsem přemlouvala lidi, že si to vyšlápneme nahoru a dáme dolů ještě jednou. Nechtěli.

„My vám ty medaile přivezeme!“

Všichni měli výtlem z toho, že jsem se tam seznámila se dvěma muži a jeden si mě chtěl za dvě minuty vzít. Prej jestli sem jela lyžovat nebo se seznamovat XDDD Nebylo to plánované a ty lidi už nikdy neuvidím, stejně.

Koukáním se na ZOH trávím minimálně 4 – 5 hodin denně. Bohužel. Dneska jsem si strašně užívala curling a byla jsem smutná, že jsem přestala hrát. Dokonce jsem si nechala koště, že jako zase někdy začnu.

Prožívala jsem to, jako bych to házela já XDDDDD

A nyní vážení přátelé se odeberu sledovat hokej, na kterej se těším strašně dlouho. Moje mamka má zejtra narozky a já jsem jí dneska namalovala její vlastní zvířátka, ale vypadá to jako obrázek žáka třetí třídy, takže se za to dost stydím, ale poznat oba jsou, tak dobrý. Prostě když nechcete malovat králíka a morče, tak nemalujte králíka a morče, protože to nedopadne dobře.

You Might Also Like