Life & Stories

ZASTAVTE POUŽÍVÁNÍ LEGISLATIVY PRO GMO NA TRADIČNÍ BYLINKY!

06/02/2014

Chtěla bych vás dneska poprosit o velkou laskavost i když jste možná jedním z lidí, kteří tomu nevěří. Dneska ráno, když jsem si šla pro všechny svý léky, který mi fakt přísahám pomáhají dost žít dál, tak mi nebyly už prodaný. V prosinci je zakázali dovážet do ČR a prodávat. Věci, které spoustě lidem fungují žít. Ve Velký Británii se o to snažili taky, ale strašně moc lidí se naštvalo a udělali obří petici a vyhráli to prostě, takže to funguje. Musíme to udělat i u nás. Na Slovensku už prodejci dostávají šílený pokuty, pokud tyhle věci mají ještě k prodeji.

Jestli vás můžu poprosit, pokud máte svůj blog (nejlépe, pokud na něj chodí fakt hodně lidí) nemohli byste tuhle petici sdílet taky? Je to pár minut navíc, zachráníte nám tím životy, fakt. Je to strašně nová informace a spousta lidí, která tyhle věci taky k léčbě používá to asi ještě taky neví.

Pokud byste chtěli pomoci ještě víc, prosím o vytištění pdf petice a o podepsání vámi, rodinou, kamarády, spolužáky, kolegy z práce… prosím o sdílení kde můžete. Každej z nás si myslím, že může po svých známých nasbírat určitě 50 dalších podpisů a bylo by to hrozně super <33

Odkaz na petici: http://www.petice24.com/zastavte_pouzivani_legislativy_pro_gmo_na_tradicni_bylinky
Odkaz na tento příspěvek: http://www.aguidetolovelossanddesperation.com/?p=5259

Hrozně, ale hrozně pomůžete spoustě lidem! Děkuju!

You Might Also Like