Moleskine

Bell205

14/01/2014

Jestli máte doma myslivce nebo prostě možnost někde sehnat zvěřinu, udělala jsem vám dokonalej recept na svíčkovou ze zvěřiny a je normálně v receptech, takže to někdo koukejte uvařit a napsat mi, jaký to bylo!

Shánění práce v Praze jde asi tak, že jsem se dneska chvíli balila zpátky do UK, že pojedu prostě do Londýna a tam najdu práci za pár dní úplně bez problému. Nikde mě nechtějí bez praxe na daný pozici, aniž by mě prostě předtím viděli. Jak jsem akční člověk, schopný zorganizovat jim celej tejden asi tak za deset minut a tak. Pokud se mnou nikdo nebude mluvit nikdy osobně a budou mi pořád psát jen e-maily, že nejsem vhodný uchazeč z důvodu toho, že nemám praxi, tak se nedostanu nikam takhle prostě.

Nevím, fakt.

Už jsem měla chvíli fakt dost životopisů a tak a udělala jsem video, protože jsem si to chtěla hrozně zkusit XDDDDDDD A je to divný strašně. Úplně vás obdivuju, kdo točíte, že tak dlouho koukáte a mluvíte do kamery a tak!

Omlouvám se za kvalitu, ale mělo snad giga a já jsem to chtěla mít okamžitě na YT, takže jsem tomu dala čočku a má to 72MB. Stydím se.

A víte, co se stalo? Zapomněla jsem vám napsat do bilance do listopadu, jak jsem zjistila, proč se semnou přestal bavit XX tak najednou! No, zejtra to tam budete mít, umírám smíchy, protože to je story roku, žejo.

You Might Also Like