Life & Stories, Parties

„Ti říkám, že kdyby sem přišel ten architekt, tak bych mu objednal úplně všechno, co by chtěl. Možná, že bych mu ho i vykouřil.“

11/01/2014

Byste nevěřili normálně, co se mi stalo včera omylem. Ráno jsem byla na krvi v šest třicet, sestřička mi testovala moč a zasekla se a řekla: „Ježiši, vy jste samej keton!“ a pak jsem jela do Prahy, protože mi pozdějc nic lepšího nejelo, ale pracovní pohovor jsem měla až ve 4 odpoledne. s Bárb a Pólem jsme šli na oběd, ale poslední paleo jídlo, který bych si zrovna dala už neměli, takže jsem si dala vodu a koukala, jak Bárb jí rejži a záviděla jsem jí to hrozně. Vyprávěla jsem jim tam zase různý story, ti dva milí lidé naslouchají. Jí a naslouchají. Potom jsem letěla do Palladia na kafe s Markem a Lukem. S lidma, na který jsem si v Andoveru nikdy nedokázala udělat čas a když teda čas byl, tak zas čas neměl Mark, takže jediná možnost, jak si pokecat bylo, že přijedou do Prahy XDDDDDDD Prej si tady užili 4 dokonalý dny plný párty, nechali 15 tisíc všude za alkohol, byli nadšení, jak je všechno strašně brutálně levný a koupili mi sojový latté. Vysvětlila jsem jim, že je sparta mrdka a že musej přiject někdy na víkend na jaře. Prej přijedou. Potom jsem šla na jeden pracovní pohovor, ale pořád jsem měla čas, tak jsem se toulala ulicí a objevila jsem nejlepší obchod v Praze! Možná teda jsem domů přivezla na sobě blechy a různý zvířátka, ale prostě dokonalost. Kabáty zachovalý ještě z války a všechno německý a hustý.

Pohovor proběhl dobře, klidně a pak jsem hnedka měla sraz s Kesidou a zase znova s klukama na další kafe. Pak jsem šly na paleo večeři a před osmou večerní se rozloučily. Já jela spolujízdou do Trutnova, kde jsem měla hodinu čekat na autobus do Buků.

A teď to přijde!

Šla jsem teda v Trutnově na jedno pivo, než mi jako pojede ten bus a NAJEDNOU je půl čtvrtý ráno a já do sebe lámu vodku s ledem Pod Májem! To proč jako? XDDDDD Když jsem se nevim jak, dostala o půl pátý domů, snědla jsem chili okurky a myslela jsem si teda, že jsem šla spát, ale dneska jsem se dozvěděla, že jsem volala Kesidě… XDDDD

Tak to se nepovedlo XDDDDD

Samozřejmě je mi celej den blbě. Už ať je zejtra. Průser je, že jsem byla včera strašně ospalá, měla jsem ještě nějakou práci doma a tak. Ráno jsem měla v 7:30 domluvený běhání a v devět jsme měli ject celá rodina do Polska na nákupy nějaký prej. Nó, tak nic. Jedeme jindy.

Včera těsně předtím, než jsem vylezla ven a zmokla<3 a v noci někde kdovíkde s Toníkem Poníkem!

Nekoušu si zas asi měsíc nehty, tak mi držte strašně palce, ať mi to vydrží. Jestli je budu mít fakt dobrý někdy během jara, za odměnu si koupím růžový OPI! Kiss me on my tulips! To chceš vole, to chceš.

You Might Also Like