Inspiration & Fashion, Moleskine, United Kingdom Life

Skincare routine

03/11/2013

Vlastně vůbec nevím proč, ale myslela jsem si, že Sex ve městě má milion sérií jako Simpsonovi. A tak, když jsem byla ve ¾ šestý série jsem šla a chtěla stáhnout sedmou. Sedmá série samozřejmě neexistuje. Je jich jenom šest. Byla jsem hodně překvapená a včera jsem viděla poslední díl. Ten poslední díl Sexu ve městě je BRUTÁLNÍ. Má víc než dokonalej soundtrack, emoce jsou úplně na vrcholu, nemohla jsem chvílema dýchat, smála jsem se a brečela jsem, což se nepovedlo u žádnýho dílu předtím.
Katie mě inspirovala k napsání příspěvku o ranní a večerní kosmetice. Už jednou jsem myslím „kopírovala“ její příspěvek a je to tady zase. Možná bych to ani nedělala, ale když tady byla Bárb, tak říkala, jak jí chybí La Belleza. Pamatujete si někdo ten web, kam jsem psala o kosmetice? Jsem si myslela, že to nikdo nečte, tak jsem to kdysi zrušila, ale prej četl, tak sorry XDDDDD Tak třeba vám tenhle příspěvek trochu vynahradí něco. Nebaví mě teda furt opakovat to, že mám extrémně citlivou pleť v každým kosmetickým příspěvku, ale věřím, že pokaždý se k tomu může dostat někdo novej a tak to zmínit asi musim. Extrémně citlivá pleť se rovná tomu, že zčervená při každým sebemenším fouknutí větříčku a když se dotknu obličeje trošku víc, tak tam okamžitě naskočí taky červený flek na chvíli. O večerním odličování vůbec nemluvím, pokud bych na vatový tamponek trochu přitlačila víc, tak umřu žejo. Na druhou stranu ale nemám žádné akné, vůbec nemám prostě pupínky, mám úplně jemnou hladkou pleť.
Možná proto ráno, ehm, nepoužívám na obličej nic. Snažím se ho večer vyčistit, jak můžu a ráno po probuzení nenanáším nic. Nečistím si ho ničím a nedávám si krém, protože kdybych si rukama namazala krém na obličej a dotkla se ho, tak ho budu mít dvě hodiny červenej XDDD
Takže žiju večerní kosmetikou a střídám osvědčený výrobky. Nekupuju si nikdy nic novýho a používám věci, který vím, že mi vyhovujou. Nemůžu si ani dovolit si říct, že vyzkouším nějakej novej krém, protože dát třeba tisícovku za něco, co by mi nevyhovovalo je taková malá sebevražda.
Na to, co mi vyhovuje jsem přišla kdysi a to tak, že byly ty krémy a odličovací věci a tak v hrozný slevě. Zrovna třeba byl Dior Hydra Life (ten krém miluju a zrovna ho nemám doma, takže ho zmiňuju aspoň takhle tady, dělá se ve dvou variantách, první a druhá) za pár stovek, zjistila jsem, že mi dokonale vyhovuje a tím pádem vím, že i když bude dražší, můžu si ho koupit a budu šťastná. Tak třeba doufám, pokud máte podobnou pleť, že by vám tyhle věci mohly vyhovovat taky a nemusely byste se třeba bát si je koupit.

Jako první si vždycky odlíčím obličej, mám velkej problém sehnat teda i odličovací tamponky, který mě nebolej. Jediný takový na světě jsou z DMka, ty ebelin, takže si je co můžu, tak vozím do UK. Obličej si odličuju poslední měsíce jenom tímhle mlíkem od Lancome. Dělá se v 200ml a 400ml verzi, samozřejmě je výhodnějši si koupit tu větší, vydrží mi šíleně dlouho a používám ho fakt hodně docela. Stejně dobrý mlíko odličovací je tohle 9to5 od LUSH. Dá se srovnávat s kosmetikou od fakt drahých kvalitních značek. Potom si obličej ještě dočistím micerálkou od Biodermy, používám už jedině tuhle. Je naprosto nejlepší. Koupila jsem si ji letos ve Francii k narozkám za boží cenu :)))

Potom ve sprše si umeju obličej tímhle Clinique gelem, mám ho poprvý a vyhovuje mi docela dost. Tenhle L’oreal mám na umyvadle, protože někdy se sprchuju třeba v pět večer, pak už nikam nejdu, ale jsem ještě nalíčená, takže si meju samotnej ksicht před spaním u umyvadla, tak tam mám tenhle a taky mi vyhovuje. Dřív jsem tohle vůbec nepoužívala, myla jsem si obličej jen vodou a vlastně ani nevím, proč jsem začala. Možná prostě dostanu z obličeje ještě nějakej make-up navíc. Po sprše se buď rovnou mažu krémem nebo když se mi to nezdá si pleť ještě trochu dočistím micerálkou :)

Nejradši asi používám jako krém ten Dior, kterej jak vidíte, teďka nemám bohužel. Jako úplně druhej nejlepší krém na světě je ta první Elizabeth Arden. Ráno mám úplně fakt boží pleť. Ani není drahej. Ten Lancome mám podruhý, je taky dobrý, ale není to taková pecka jako ty dva první. A tu prostřední Elizabeth Arden jsem si koupila asi jenom proto, že stála ve slevě asi 450CZK, je jí 100ml a já si chci šetřit trochu ty drahý krémy, nechci je používat denně úplně a tak si obden mažu ksicht vždycky něčím „levnějším“ a ty fakt výborný krémy si nechávám hlavně, když vím, že se trochu dýl vyspím nebo když druhej den potřebuju bejt „hezká“ :)

Tak snad to někomu pomohlo k nějakýmu rozhodnutí.

You Might Also Like