Moleskine, United Kingdom Life

DINOSAUŘI

02/11/2013

Dneska ráno jsem vstala asi v devět a protože všechno nechávám na poslední chvíli, čekal mě úklid pár místností domu, hlavně kuchyně a uklízecí místnosti. Hrozně se mi nechtělo vstát a najednou slyším šílený dupání blízko u baráku a najednou strašnej jekot. Pes samozřejmě štěkal jak magor, rozhrnu závěs a na zahradě se rvali dva velociraptoři. V tu chvíli máte pocit, že dostanete infarkt, první věc co mě napadla, byla jít za psem a zavřít ho úplně na druhou stranu baráku, aby ho neslyšeli a nepokoušeli se dostat dovnitř, což by naším proskleným barákem nebylo úplně těžký.

Že jich je teďka hodně ve Skotsku všichni víme ze zpráv, při mým štěstí to prostě nemůžou bejt dva býložraví roztomilí dva jiný druhy. Naštěstí teda byli pořád v pohybu a za chvíli utekli i z naší zahrady, za hodinu tady ťukali sousedi, že volali na policii, protože to ráno viděli z okna a bylo jim sděleno, že byli oba chyceni, dostali uspávací injekci a že budou co nejdřív zase převezení nahoru do parku. Blbý, když můžou zdrhnout, ale můžu bejt ráda, že nezdrhnul Rex. Nestihla jsem je samozřejmě vyfotit, hlavně jsem nechtěla, aby viděli pohyb v domě a tak.

Hnus, buďte rádi, že jsou tady na ostrově a že se kromě práků nemůžou dostat dál do Evropy, není to úplně příjemný, když víte, že můžou utýct. No, všichni žijeme, pes je zmatenej, já mám hotovo, jdu do sprchy a pak na oběd.

You Might Also Like