Recapitulations

Máme tady jeden rok plně funkční so-magic.net!

24/09/2011

Už je to tak! Dneska je to přesně jeden rok, co píšu na téhle adrese. Už jednou jsem na soumedžiku byla, dokonce dva roky. Jiná byla jen koncovka. Chtěla bych vědět, kolik tady mám pamětníků!

Když mi bylo 12, udělala jsem si v HTML vlastní stránku a vlastní blog na adrese mujweb.cz/www/sexysabinne. Vy se tomu budete smát, ale vypadala jsem tak na 15 a tohle byl můj nick na xchatu. Kdybych tam neměla to sexy, psal by si semnou někdo? (Nepsal.)

Moc jsem ale nepsala, spíš to bylo jako stránka o mně. Pravidelný blog jsem začala psát ve svých 13ti letech na sabinne.wz.cz a za rok následně přešla na chestra.wz.cz. V 15ti jsem měla možnost jít poprvé jako hostees na doménu. Takže jsem psala na chezza.my-december.com. Po dalším roce na mě padla touha mít vlastní doménu a myslím, že jsem dva roky vlastnila infinite-zone.net a bylo to boží. Pořád jsem pravidelně blogovala a přidávala fotky.

Druhý rok na infinite-zone.net jsem už ukládala na počítače, takže tady mám i layouty, který jsem dělala a do kterých byl psát blog. Střídaly se snad po týdnech. Všechny nás bavilo dělat layouty. A když se podíváte na ty links, tak nás dodnes moc nezůstalo.

A potom vůbec nevím, jak to bylo postupně! Teď si myslím, že jsem byla právě dva roky na so-magic.org, datumy tady mám totiž úplně popletený. Vím, že jsem tam asi 3/4 roku nepsala, měla jsem hrozně dlouhou pauzu a taky jsem asi dva roky neměla schválně komentáře.

Tahle doména mi, jak vidíte, asi nejvíc přirostla k srdci. Zbavila jsem se moderního org a dala tam klasický net. Nevím proč, ale myslím si, že mi to vydrží.

Vám pamětníkům tady pro připomenutí vložím pár layoutů, které jsem na adresách měla, abyste si semnou mohli zaplakat :) Jestli si tohle všechno někdo pamatujete, neváhejte mi to sdělit. Ale od první adresy to asi nebude nikdo.

Taky jsem byla na adrese visionproofglass.org kterou jsem hodně milovala. Ta adresa měla něco do sebe. Vlastně všechny domény co jsem měla jsem měla pojmenované kvůli něčemu…

Taky jsem chvilku bydlela u Póla na anothersunnyafternoon.tideturned.org a on mě pak ošklivě vyhodil!  A nevím proč. Ale vím, že jsem si uraženě sbalila věci a odešla jsem k Mary. Ale ještě před tím jsem byla na merdososiglo.blogspot.com kde moje příspěvky najdete dodnes!

U Mary jsem žila chviličku na fluentblues.meow-rules.net a potom jsem přešla na glanceround.meow-rules.net také u Mary. Nebo aspoň si to myslím… snad dobře.

Když se na to tak dívám, tak si říkám, že hned teď chci zpátky tenhle design s Vikki Blows! No, potom jsem šla na ohsaysaysaywait.blogspot.com a tam jsou taky moje posty dodnes.

A z téhle adresy jsem na jaře v roce 2010 koupila SO-MAGIC.NET kde právě jste. Začala jsem psát až ke konci září. Poprvé jsem začala používat WORDPRESS díky slečně Carrie, která mi šíleně pomohla se vším. Díky ní tady můžu mít archiv a vše funkční. Někdy si říkám, že bych do archivu hodila postupně všechny starší příspěvky, ale jsem na to šíííleně líná.

Ale myslím si, že potřebuju po roce trošku změnu stylu stránky, takže až bude mít jednou zas Kerča na ICQ čas, spáchám s ní mé představy. Mám dvě a nevím kterou. A teďka se mi do toho zamotala ještě Vikki <333

Prostě jsem vám chtěla poděkovat, že mi sem roky a roky chodíte, někdo rád a ti druzí taky rádi, jen dělají, jak mě hejtujou, ale nedovedou si představit život bez mýho blogu prostě XDDDDDDDDDDDDDDDD. Já končit nemíním, je to můj koníček, píšu ho ráda a ráda bych začala psát o všem. Né jenom o tom, co se TEĎ děje a dělo minulej víkend na párty, ale třeba psát i pocity a plány. Teďka, když budu mít práci snad budu moci život konečně trošku naplánovat!

Dobrou noc nebo dobrý ráno :)

You Might Also Like

58 komentářů

  • Reply Zůza 24/09/2011 at 00:59

    si tě pamatuju (jen) od so-magic.org myslim, ale ono je to i tak už nějakej ten rok zpátky :D

  • Reply Adelka 24/09/2011 at 01:16

    Ja si te pamatuju od Alika! :D
    I kdyz v ty dobe nebyl zadnej bloglovin a ja nemela ani tuseni o zadnych zalozkach v prohlizeci, tvoje adresy jsem si musela pamatovat. A pak se najednou neco stalo a asi rok jsem o tobe vubec nevedela! A pak jsem jednou brouzdala v lincich u Petulky myslim a ona te tam mela oznacenou jako „style“. tak jsem klikla a rikam si „no ty vole, to je vona!!!!“ proste holka, co miluje Chestera, kamosi s Ester, dela voloviny, resi pubertalni kraviny, ma ruzovy vlasy, chce si nechat propichnout nos a tata ji na to rekne, at si da hlavu na spalek, ze ji tam udela dirku kladivem a hrebikem. Proste holka, kterou jsem znala z netu, ona o mne nemela ani tuseni a ja touzila byt jeji kamaradkou, protoze mi mluvila z duse v kazdym clanku. Fakt jsi pro me byla vzdycky takova celebrita, nekdo nedosazitelnej a ja si pamatuju, jak jsem z tebe mela respekt hroznej.
    Pak jsme se zkamaradily na Plurku a kdyz jsi mi potvrdila pratelstvi, bylo to pro me jako kdyby mi treba na facebooku psal nekdo z Linkin park XDDDDDDDDDDDDDD
    No tak je to venku, takova stalkerka a oddana ctenarka ja jsem! :D snad te to moc nevydesilo, ale tak nejak jsem se chtela podelit o to, jakym jsi pro me vzdycky byla vzorem a tak <3
    Jsem moc rada, ze te blogovani bavi a tesim se, az budes psat UPLNE O VSEM, co te bavi!
    tak cau.

  • Reply pól 24/09/2011 at 01:39

    ja uz ani nevim, proc jsem te vyhodil.. neodeslas sama? ted nebudu kvuli tomu spat. vidis kolik je hodin jo a nespim. fakt… jinak si pamatuju asi chestru.wz.cz.. a dost adres si vystridala ;D pamatuju jefrn cas, kdy jsem ani nevedel, kde mas web :D nejvic mi chybi pavlinka.w.cz, irrenka a taky chante.. a pak cordescu, badalien a tak.. uz je nikdo nikdy nevrati.. k blogu jsem se dostal pres lucouska <3

    hmm.. sentiment jak pipina

  • Reply Siriel 24/09/2011 at 06:56

    Já tě čtu od infinite-zone.net. Ale jak jsem se k tobě dostala, to vůbec nevím. Každopádně jsem ráda, že jsem se k tobě dostala:)
    Jinak jsem líná komentovat a tak dodatečně gratuluju k práci a přeju pevný nervy na dojíždění, máš to ještě o pár kiláků dál do Jičína než já:) V srpnu jsme byli v Milovicích v kempu a pak jsme se v Jičíně stavovali, taky v Tescu:)

    A taky gratuluju so-magic.net k ročnímu výročí a přeju mu ať ještě dlouho vydrží!

  • Reply Bárb 24/09/2011 at 07:17

    Super člááánek! :) Fákt! A těším se na změnu webu.

    Já tě pamatuju od infinite-zone.net, takys měla u mě respekt a bylas něco jako celebrita.. ale to víš, už jsem ti to říkala :)

    Pól tě nevyhodil přece, ale končil mu hosting, nechal si jen doménu a hostoval ho někdo..

  • Reply terka 24/09/2011 at 07:34

    už vůbec ale vůbec nevím. narazila jsem na Tebe, když jsem před šesti lety začala blogovat. byla jsi chestra. mám pocit, že Ti tam musí něco chybět, anebo si jen já blbě pamatuju. ale jo, možná jsem Tě četla na tom infinte-zone, možná ještě dřív. teď nevím. a pořád mě bavíš:)

  • Reply Jane 24/09/2011 at 07:48

    ty jo, to je uplne cesta memory lane. :D chester 4eva! jsem ráda, že tě to pořád baví a nás taky, takže ideál!

  • Reply nat 24/09/2011 at 07:48

    VY JSTE HROZNĚ RYCHLÍ! TO NENÍ MOŽNÝ!

    • Zůza, jojo, to vím! Měla jsem ject na hokej 26.9. nebo kdy a nejedu jakó.

    • Adelka, já jsem právě nevěděla, že si mě pamatuješ takhle úplně od začátku, co jsem potkala internet!!! „Pak jsme se zkamaradily na Plurku a kdyz jsi mi potvrdila pratelstvi, bylo to pro me jako kdyby mi treba na facebooku psal nekdo z Linkin park“ XDDDDDDD ale jsem ráda, že jsme se poznaly, protože seš jeden z fakt skvělých božích lidí a ŠÍLENĚ STRAŠNĚ SE TĚŠÍM AŽ SE VYPRDNEŠ NA TAMTO A BUDEŠ DĚLAT VŠECHNO TAMTO, VÍŠCO! (evilsmirk) fakt se hrozně těším a sama taky budu psát a dělat všecko TAMTO, JO? :)))))

    • póle, sprostě jsi mě vyhodil, končila ti doména a tys ji neprodlužoval XDDDDDD byla jsem smutná hrozně. tě znám taky ještě, když si mě s char nenáviděl! XDDDDDDD

    • Siriel, Sirielečko o tobě také vím :) děkuju moc, že jsi tichý čtenář trošku tuším. To dojíždění by mi ani moc nevadilo, ale chtěla bych brzo svoje auto, LPG nejlépe :)

    • Bárb, no hele, musíš to trošku zdramatizovat jinak by to přestalo bavit lidi XDDDDDDDDDD prósimtě, jsem byla normální jak teď, vlastně nechápu, co ste se všichni báli XDDDD taky sem ráda, že sme se my dvě seznámily, jak s adél. :)

    • terka, no možná chybí, já totiž vůbec nevím. evidované mám jen tyhle adresy, ty první si 100% pamatuju. nevím, jestli jsem nebyla ještě někde kromě blogspotu třeba, ale asi fakt neee. jsem ráda, že pořád bavím!

  • Reply Lauren. 24/09/2011 at 08:14

    páni, já myslela, že jsem měla hodně blogů, ale když vidím kolik jsi jich mela ty, tak jsem o proti tobe nic :D:D a já si tě pamatuju jen z ohsaysaysaywait! :D

  • Reply Parera 24/09/2011 at 08:29

    Wow celá první série? No ty jedeš! :D :) Ale super seriál viď? :)

    Já tě teda sleduju jen vyloženě kraťoulince a koukám, že s blogováním už máš hodně zkušeností ;) No budu sem chodit i nadále a když budeš přidávat nějaké články s pocity, budu jen ráda :)

  • Reply nat 24/09/2011 at 08:31

    • Jane, od ZŠ do práce XDDDDDDDDDDDDDD

    • Lauren, bohužel, asi vedu nó XDDDDD tak to seš tady nováček! XDDDDDD

  • Reply marilyn 24/09/2011 at 08:46

    já tě znám od infinite-zone.net ale uplně nejvíc jsem milovala první so-magic…to jsem si vždycky říkala, že ta natálije je fakt hustá XDDDDD

  • Reply Michelle 24/09/2011 at 08:47

    Já tě čtu od merdososiglo, nějak jsem na tebe omylem narazila na netu a už to jelo viď:-D. Jinak blog si píšu od 15, takže mám za sebou taky nějaký změny, ale ty jsi fakt MEGA měnič domén :-D

  • Reply Spencie 24/09/2011 at 08:48

    Tyo, já si tak matně snažím vzpomenout odkud já jsem tě začla číst :)) tak gratuluju k prvnímu výročí

  • Reply Parera 24/09/2011 at 08:50

    Až tak jo? :D Tos teda vydržela dlouho :) … No podle mě má krásnou postavu, ale divnej obličej, né ošklivej ale divnej;)

    I tohle máš za sebou? To mě teda minulo :D

  • Reply nat 24/09/2011 at 08:50

    • marilyn, XDDDDDDDDD jo? to nevím ani, ale infinitezone byl asi takovej zlom, kdy mi začalo chodit fakt hodně lidí na web. pamatuju si i layout a byla tam hudba!

    • michelle, já jsem měla pořád pocit, že musím psát na jiným názvu XDDDDDDDDDDDDDD

    • spencie, to by mě taky zajímalo! XD

  • Reply Parera 24/09/2011 at 08:59

    Já taky trochu, ale nikdy né nějak přehnaně :D

  • Reply Luuuc 24/09/2011 at 09:00

    Tak já jsem tvůj pravidelnej čtenář od infinite-zone.net ;)) od tý doby tě asi znám i osobně :D (chestra s červeným hárem;))

  • Reply andilek 24/09/2011 at 09:32

    Ja si pamatuju tvuj blog uz od sexysabinne :DD

  • Reply lucienda 24/09/2011 at 09:41

    nedávno jsme se o tom bavily v autě žejo :DD .. tyjo, pěkně velký stěhování.. myslím, že první co jsem viděla, že píšeš byl fluentblues, ale nikdy sem tě nesledovala pravidelně co píšeš, doteď :))

  • Reply nat 24/09/2011 at 09:46

    • luuuc, týjo :)

    • andilek, TY VOLE FAKT? TAK TO ASI VYHRAJEŠ CELÝ, NAKRESLÍM TI BUŇKU! XDDDDDDDDDDDDDDD

    • lucienda, to seš naprd stalker teda XDDDDDDDD

  • Reply desticka 24/09/2011 at 09:52

    já si tě myslim snad pamatuju od infinite-zone :D Vím, že jsem hrozně chtěla být spřátelená s chestrou a když sis mě pak přidala do links (to jsi měla links jako takový ty malý čtverečkový náhledy blogů :D), tak jsem měla hroznou radost :D

  • Reply johanka 24/09/2011 at 10:27

    tyjoo, ja ctu az od sabinne.wz.cz, a hlavne si pamatuju, jak jsi tam skoncila, ze jsem ti napsala hrozne dlouhy srdceryvny mail, ze nechcu, at prestanes s psanim, a tys mi odpovedela, ze se akorat stehujes na jinou adresu :D to byly casy ale tyvole <3

  • Reply nat 24/09/2011 at 10:46

    • sex destička, jsem hodná jupí XDDDDDDDDD

    • johanka, jéžiš, tak ten e-mail budu někde mít, protože jsem je nikdy nemazala!!!:)

  • Reply consuelle 24/09/2011 at 10:51

    to víš, tebe a ferdinandy si pamatuju!

  • Reply consuelle 24/09/2011 at 10:54

    nee hovno, podle me jsem znala jeste my-december

  • Reply Berry 24/09/2011 at 11:39

    to je už tak dlho ty jo! Úplne si pamätám, keď si prestala písať. To bolo také divné obdobie.
    No jasne, sabinne.wz.cz :D Bola si moja krvná skupina :D
    Gratulujem k jednému roku :)

  • Reply nat 24/09/2011 at 11:51

    • consuelle, hmmm! :)

    • Berry, tys mi psala emaily taky <3 to vím.

  • Reply moni 24/09/2011 at 12:01

    Ja jsem tady asi jeden z nejvetsich pametniku :-) myslim, ze ctu od sabinne.wz.cz … a strasne se dmu pychou, ze jsem se nasla na tom prvnim obrazku v odkazech :-)) ani to neni mozny, ze jsem kdysi taky byla toho soucasti, ze jsem si tvorila svoje layouty a delala sama stranky. Pak jsi mi ty delala nekolik layoutu a bylo to vsechno hrozne super…obcas me mrzi, ze uz si nic z toho nepamatuju, vim, ze jsem umela proste z hlavy hrozne moc veci a denne prochazela tolik blogu ruznych .. takova komunita. Je pekny si vzpomenout, skoda, ze ja uz nic z toho ulozeno nemam … :-(

  • Reply Kleer 24/09/2011 at 12:06

    já už si ani nepamatuju odkdy tě čtu :D ale asi to bude chezza.my-december.com. nebo možná ještě dřív, už fakt nevim…no to je sakra dlouho co?! :D

  • Reply Miguelita 24/09/2011 at 12:07

    sexysabinne! XDDDDD tak to umírám!
    ale mega historie jako!!!
    Nejvíc nejlepší článek byl ten s mega fotkama. jak je tam protože…. fakt!

  • Reply mary 24/09/2011 at 12:10

    tyjo ja ani neviem… ale je to už dáááávno, ešte keď si mala 53kg XDDDDDDDD

  • Reply nat 24/09/2011 at 12:12

    • moni, já vím, no jsem měla tvůj blog hrozně ráda, psala jsi hodně a dlouhý to bylo… úplně si dokážu představit i teď, že bys prostě zas začala, ale ty seš hrozně líná XDDD

    • Kleer, to je!

    • Miguelita, to víš ale ne, z xchatu? :) je to mega historie no, možná jsem byla fakt ještě někde, ale vůbec si to nepamatuju. Jo, ten mám ráda, proto jsem ani merdososiglo nemazala z netu, ať to tam klidně visí. Třeba za rok, dva posbírám zas fotky od tý doby a bude dvojka!

  • Reply nat 24/09/2011 at 12:12

    • Mary, :((((( XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

  • Reply Kalanka 24/09/2011 at 12:22

    Hlásím se od prvního soumedžiku, hrozně dlouho jsem byla jenom stalker

  • Reply miriabel 24/09/2011 at 12:27

    Ctu te od te doby, kdys byla v nemocnici. Pamatuju si, jak ti kamarad pujcoval svuj stary notas, abys mohla psat web;). Hledala jsem neco do skoly a narazila na tve stranky. To odpoledne jsem se nenaucila nic, ale prochazela jeden po druhem tvoje clanky. Psalas hrozne poutave, mela skvely vkus a na kazde fotce vypadala nejvic skvele. Bylas o nejaky rok a pul starsi, ale mne to tenkrat pripadalo, jako by ti bylo daleko vic… Hrozne jsem te obdivovala… A doted nedokazala prestat cist :)
    so magic mam hrozne moc rada, mozna je to jenom muj pocit, ale pripada mi, ze jsou tve clanky takove otevrenejsi, ze vice pises o tom, co citis, nejen zazitky… Moc rada te ctu proste:)

  • Reply Stalker 24/09/2011 at 12:45

    Od merdososiglo. Tyjo, to je fakt dlouho. Asi jsem stalker. :-D ale tak, prostě…mám ty tvý řeči ráda a cizí potíže se prostě dobře poslouchaj, člověk ví, že neni sám, žejo. Tak jen tak dál.

  • Reply Berry 24/09/2011 at 14:18

    škoda, že tie maily už nemám :( ale teraz si mi pripomenula, že sme si písavali. Aj stretnúť sme sa chceli, ale to už nejak nevyšlo:)) A vieš čo mám odložené? List a fotku čo si mi posielala <3 joo staré dobré časy :D

  • Reply nat 24/09/2011 at 14:25

    • Kalanka, to teda! A pak přišel nejvíc nejlepší email!

    • miriabel, jo, to jsem byla poprvé a byla jsem šíleně vyplácaná. a to jsem byla 100% u mary, protože ona mi to dávala na web :) ježiš tak to dík, to je hězký! taky chci psát víc, ale někdy zjistím, že mi sem chodí lidé do kterých bych neřekla, že by sem mohli chodit a hnedka mě to přestane napadat. třeba je to trochu i o nich a nějak nechci aby to věděli či co. ale díky :)

    • Stalker, to je skvělé, že tě baví cizí potíže, doufám, že teďka budu mít už jen radosti :)))

    • Berry, já je mám, haha! XDDD fakt máš? :) super :))

  • Reply Adelka 24/09/2011 at 14:51

    Ano, budem obe delat TAMTO! slibuju proste! kaslu na vsechno a jdu do toho! a dik za podporu <3

  • Reply Hanita 24/09/2011 at 15:23

    pamatuju na vsechno krome toho mujwebu, vid.

  • Reply andilek 24/09/2011 at 15:35

    No fakt jo,kdyz jsem te poznala na xchatu, tak od ty doby jsem zacala cist tvuj blog a fakt si pamatuju vsechny ty linky, vzdycky jsi byla number one v mejch oblibenejch zalozkach :)))

  • Reply nat 24/09/2011 at 15:48

    • adelka, DOBŘE!

    • Hanita, tyjo, můj mujweb byl barevným comic sansem – to by se ti líbilo právě! :(

    • andilek, <3333

  • Reply Lendula 24/09/2011 at 16:22

    pamatam si este aj tu sabinne.wz.cz :) blahozelam, a tesim sa s tebou!

  • Reply Agnees 24/09/2011 at 18:19

    Haha, já si tě taky pamatuju od Alíka. Jsem o tři roky mladší než ty, tak jsi mi vždycky přišla strašně dospělá.:D Pamatuji si i Shooki, Monisku..
    No a potom jsem přestala sledovat všechny blogy.. A před pár měsíci jsem tě našla náhodou přes nějáký fashion blog.:D Už mnohokrát jsem přemýšlela nad tím, jak dlouho už tě vlastně „znám“.:D

  • Reply nat 24/09/2011 at 18:49

    • Lendula, VÍM! :)))

    • Agnees, fakt jsi mě našla omylem? :) to já bych pár lidí možná taky chtěla najít tyjo :)) to je hezký, jojo, s holkama jsme stále a pořád v online kontaktu :))

  • Reply Jan 24/09/2011 at 22:14

    Tak já si to pamatuju od toho druhého obrázku, co jsi sem dala – ten design, ale pokud si vzpomínám dobře, pamatuju si i Infinity zone, ale v jiném designu než je ten žlutý. Tak ať se ti píše do budoucna dobře, tohle je jediný blog, který sleduju. A vlastně ani pořádně nevím proč. :)

  • Reply nat 25/09/2011 at 10:33

    • Jan, to já se ti trošku divím, samá kosmetika, hubnutí a jídlo! :) ale třeba tady najdeš nějaký tajný triky na ženské, mezitím vším :)))))

  • Reply Lou 25/09/2011 at 16:19

    Já si tě pamatuju z infinite-zone, dřív sjem tě nečetla, ale od tý doby tě zkrátka čtu. Pamatuju si, že na tvoje a Carriiny stránky jsem chodila s respektem a skoro jsem neměla koule na to komentovat.. To bylo když začínalo lou.wz.cz. A za „.net“ si ehm promiň ten výraz, ale jinak to nejde, prostě pojď plácnout, protože já s ním žiju snad přes pět let a je nejlpší!

    A piš dál, třeba až do doby, co si budeš dělat filový květáky na hlavě a krmit holuby na lavičkách, my budem asi furt blázni a budem to číst :)

  • Reply Parera 25/09/2011 at 18:07

    Do tý doby než bude zima, tak seženeme novej dobrej seriál ;) Já zas čučím na SaB ;)
    Přidám až vylezu z postele :)

  • 1 2

    Leave a Reply