Life & Stories, United Kingdom Life

Proč se muží bojí mít sex

01/11/2013

Dneska jsme se dostaly k úplně finálnímu řešení tohoto problému. Už není co víc řešit, všechno je vyřešeno. Já se tady od června snažím nenápadně Oscaroj naznačit (dobře, moje chyba, s mužema se mluví narovinu a nic se jim nikdy nenaznačuje, viz. předminulý příspěvek), že když bydlí 3 míle od mýho baráku a jeho barák stojí v cestě mojí cestě různě do práce, do města a tak, že bych tam jako mohla vždycky na půl hodiny skočit k němu a zas odejít, stejně na to tyvole nemám čas tam bejt dýl. A pořád to bylo takový nic, nevím, jako, můžeme se sejít, nevím. Včera jsem se hrozně už nasrala, když jsme si psali takovýto anglický jak se máme, že jsem mu narovinu napsala, že mě docela mrzí, že když bydlí kousek a je hot, že jsem ho nemohla jezdit 4x tejdně šukat a zas vypadnout. Takovýto vypadnutí těsně po tom, kdy padáte z pokoje co můžete, berete kalhotky, oblíkáte kalhoty, hledáte ponožku v kupě bordelu, nevíte, kde máte kabelku, berete poslední kousek oblečení, nestíháte to do města pro děti a když se loučíte, tak při tom otvíráte dveře a ani se neotočíte. Pro mě ideální vztah, pro něj určitě taky (kterej chlap by tohle nechtěl?!)

A tak jsem dostala Oscara do šoku, protože ten nebohý hot hoch si totiž do včera myslel, že bych ho chtěla milovat a mohla bych ho chtít jako přítele. Takže já tady kvůli Oscaroj musím mít jednou týdně sex s XX (bejvávalo), kterej ani nechce víckrát, nevím proč, je malej a hubenej a sere mě. A ještě jsem musela jezdit až do Andoveru. Protože prostě chudinka chlapec by mohl být tlačen do vztahu nebo tak. A proč bych to doprdele dělala, když za 7 tejdnů dávám UK sbohem (ale tady se otočím) a o vztahy (a vůbec ne s muži) ani nestojím a ještě chvíli stát nebudu. Opravu si všichni muži myslí, že chceme hnedka vztah?

A tak Oscar přišel o několik hodin sexu týdně. A já taky. A ne kvůli němu, ale kvůli jiným ženám, takovým těm ženám „Musíme si promluvit!“ které mi dlužej asi tak 100 orgasmů.

Ten nebohý hoch, když to včera zjistil (taky mi tvrdil, že jsem mu tvrdila, že nemám auto a že v UK neřídím. Ano, já, která za 6 týdnů najela 2500 mil bude říkat, že tady neřídí, si asi psal s nějakou jinou) tak se mě za každou cenu snažil dostat k sobě domů asi hodinu a půl.

„oscar když zjistil, že ho nechci milovat jako boyfrienda, ale jenom šukat každej den a ŽE MÁM AUTO, tak mi děsně píše, tak jsem ho poslala dopíče“
„škoda, že to nezjistil před půl rokem docela“

A protože jsem dívka náročná a chce to pár hodin říkání doprava, doleva, vejš, a protože nevím, jak je ten hoch zručný, tak mi za to už nestojí na 7 tejdnů uspokojovat jeho. Vydržela jsem to bez něj doteď, vydržím do Vánoc. Prej se mi můj krkonošský sex odstěhoval někam strašně daleko… asi budu trávit víc času v Praze. Leda najít nějakou sličnou dívku, holky, ty vám to udělaj hnedka napoprvý.

You Might Also Like